Pomoč pri luskavici (psoriaza)

Luskavica (psoriaza) omejuje kakovost življenja in predstavlja za bolnike bolečine ter psihične obremenitve. Bolniki nam sporočajo, da se luskasti predeli izrazito pojavljajo predvsem jeseni, kadar je koža dlje časa izpostavljena ogrevanemu zraku, kjer postane izredno suha in dovzetna za bolezen.

Prav zaradi tega smo veseli, da lahko ponudimo pomoč vsem prizadetim: AquaMedica negovalni izdelki (100% brez kortizona) namreč dokazano krepijo in izboljšajo splošno stanje kože ljudi, ki trpijo za psoriazo. Izdelki krepijo učinek protivnetnih sredstev in tako na naraven način podpirajo dobro počutje ter izboljšajo kakovost vašega življenja.

V kolikor se psoriaza-luskavica pojavi na lasišču - in to se žal zgodi pogosto - nam velikokrat ni jasno kako pogosto bi si naj umivali lase. Tudi pokrivala nam ni mogoče cel čas nositi na glavi. V tem primeru vam priporočamo AquaMedica šampon: poveča vsebnost vlagi in maščobe v lasišču, deluje proti srbečici, pomiri in zaščiti kožo, krepi obnovo kožnih celic lasišča ter poskrbi celo za lažje česanje vaših las. Izdelek je primeren tudi za otroke, saj je brez dišav, silikonskih olj, parafinov in parabenov.

V kolikor se luskasti predeli kože pojavijo tudi na predelih komolcev, brade, obraza, trtici,... je učinkovita nega kože esencialnega pomena, da se prepreči širjenje bolezni tudi na druge predele. Izredno učinkovito nego, ki povrne koži maščobo nudi izdelek AquaMedica olje za prho in kopel, saj vsebuje več kot 48 odstotkov naravnih olj, je dermatološko preizkušen in potrjen ter ima potrjen učinek za blaženje učinka Psoriasis Vulgaris.

Da bo koža skozi vse (zimske) dni sproščena in da bo srbečica znosna tudi v zaprtih, suhih prostorih pisarne, trgovin, učilnic,... vam ponujamo izredno učinkovit izdelek AquaMedica losjon za nego telesa: je bogat z minerali, dokazano krepi celjenje ran in podari - tako da kožo zgladi - izredno dober občutek. Za takojšnjo pomoč pri novonastalih  luskastih predelih se priporoča Aquamedica SOS krema, ki vašo kožo zmehča in lokalno okrepi proces celjenja rane.

Izredno smo veseli:
• če vam lahko vaše življenje, z našimi priporočili nekoliko olajšamo -
• in če lahko vi naše Aquamedica izdelke ocenite.
Kajti z vašimi izkušnjamo pomagate drugim pacientom, ki trpijo za luskavico-psoriazo, da tudi oni preživijo zimske dni nekoliko lažje in lepše.

Življenje brez stresa, z uravnoteženo, po možnosti brezmesno prehrano, s solnimi kopeli, sončno svetlobo in udobnimi oblačili brez sintetike, lahko simptome psoriaze še dodatno oblažite. Tudi kopelna terapija v izvirih Kangal (Turčija) je izredno priporočljiva, seveda če je to izvedljivo. Voda je obogaten s kalcijem, magnezijem, sulfatom, selenom in hidrokarbonatom - in v njej plavajo ribice, ki vam koščke luskastih predelov odstranijo.

Več na temo: Kaj je luskavica (psoriaza)?

 

Aquatadeus Zdravilna voda

Aquatadeus Zdravilna voda 125 ml

  • pri vnetjih, okužbah ali boleznih kože
  • brez silikonskih olj, parabenov in parafinskih olj
  • podari vlažilno nego
Aquatadeus Akutna krema

Aquatadeus Akutna krema 50 ml

  • brez kortizona
  • brez silikonskih olj
  • krepi celjenje ran
Aquatadeus Šampon

Aquatadeus Šampon 200 ml

  • brez kortizona
  • blaži srbečico
  • brez silikonskih olj